HSB Brf Frigg
Hej prenumerant,

Uppdatering läget

Vårstädning


Inledningsvis vill vi i styrelsen önska er alla en riktigt härlig påsk!

Uppdatering läget:

Fasadmålningen; vi hade en konsult som fått uppdraget, men som vi behövde byta ut nu i början på året. Allt har således fått "börja om". Just nu inväntar vi bygglov och en tidplan från konsulten och därefter kan vi komma med information om arbetsstart och kulör.

OVK (obligatorisk ventilationskontroll) kommer ske nu under maj månad och till det har vi anlitat Haninge sot och ventilation AB. De återkommer med information till var och en då de behöver tillgång till er bostad. Det kommer finnas möjlighet att lämna nyckel till granne eller styrelsen om ni inte har möjlighet att själva vara på plats.

Garageportarna ska få en översyn då många kärvar, har sneda skenor eller börjar bli gamla. Någon tid för detta är ännu inte satt.

Vårstädning:

Söndag 24 april från klockan 13!
Finns det någon eller några som kan tänka sig att köra större bil/släp till återvinningsstationen i Jordbro ett par vändor? Vi har två utrymmen som idag är belamrade med skräp som skulle kunna användas till något vettigare, till exempel extra cykelförvaring eller ytterligare redskapsförråd. I övrigt städar vi de utrymmen vi har och delar, förråd, föreningslokal, bastu m.m. Vi plockar skräp på området och gör en översyn så allt är helt och rent. Vi ska också sätta blommor i urnorna på området.


Expedition öppettider:

Expeditionen kommer att ha öppet Måndag 2:a maj 18:00-19:00.

Mvh Styrelsen Frigg

Kontakt: Styrelsen
E-Post: Styrelsen@Frigg277.se
Email Marketing Powered by MailPoet