HSB Brf Frigg
Hej prenumerant,

Lekande barn
Biltvätt

Parkering på området


Detta är ett extrainsatt meddelande som vi känner att vi behöver skicka ut snarast möjligt. Och eftersom att återkommande påminnelser om parkering och trafik på området verkar behövas, så kommer här en till.

Lekande barn:

Vi har fått information om att lekande barn gärna springer mellan och gömmer sig kring bilarna på parkeringen. Vi skulle uppskatta om samtliga föräldrar talade med sina barn om riskerna med att springa på parkeringen. Vi tänker främst på bilar som (tyvärr) kan komma i väldigt hög fart, men också att barnens knappar på jackor, reflexer och annat tingeltangel riskerar att repa bilarna. Det är inte heller tillåtet att rita/skriva i dammet på bilarna.

Biltvätt:

Att tvätta bilen på området är absolut förbjudet. Nu kommer pollensäsongen med stora steg och bilar är grå, gula och beige trots att de ursprungligen hade en tjusig svart kulör. Oavsett hur mycket pollen det är på bilen så finns det lagar och regler kring biltvätt som vi inte kan påverka, men som hänvisar till utrymmen där vattnet inte hamnar i vår fina natur.

Trafik på området:

På förekommen anledning vill vi påminna om att all onödig trafik, samt parkering på området är förbjuden. Och framförallt vill vi slippa se bilar på våra gräsytor. Marken håller på och tinar upp nu och blir lätt gropig och geggig. För att vi ska ha fina gräsytor framöver så behöver vi ta hand om dem. Parkering ska alltid ske på angivna platser!
Expedition öppettider:

Expeditionen kommer att ha öppet Måndag 4:e april 18:00-19:00.

Mvh Styrelsen Frigg

Kontakt: Styrelsen
E-Post: Styrelsen@Frigg277.se
Email Marketing Powered by MailPoet